המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להקציף את הביצים השלמות, להוסיף את השמן וחצי קופסה שמנת.
להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים: שוקולית, סוכר וקמח תופח.
לאפות בתנור בחום של כמאה ושבעים מעלות, בערך כ-40 דקות.
להכנת הציפוי: להמיס את השוקולד בחצי שנשאר מהשמנת ולצפות את העוגה כשהיא מצטננת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0