המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את הביצים השלמות, להוסיף את השמן וחצי קופסה שמנת.
להוסיף בהדרגה את החומרים היבשים: שוקולית, סוכר וקמח תופח.
לאפות בתנור בחום של כמאה ושבעים מעלות, בערך כ-40 דקות.
להכנת הציפוי: להמיס את השוקולד בחצי שנשאר מהשמנת ולצפות את העוגה כשהיא מצטננת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0