המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הכרוב במים רותחים כשתי דקות. מסננים את המים.
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה או בווק, ומטגנים את הבצל והפטריות עד להשחמה.
מוסיפים את הכרוב וממשיכים לערבב.
בוחשים היטב את הקורנפלור ברבע כוס מים ומוסיפים אותו למחבת. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומערבבים עד שהנוזלים מתעבים.
מתבלים בשמיר, פפריקה, מלח ופלפל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0