המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת, עד קבלת רוטב אחיד.
מערבבים את מרכיבי הסלט, יוצקים את הרוטב ומערבבים עד שכל המרכיבים עטופים ומכוסים ברוטב.
לקישוט, מוסיפים מעל את רצועות הבטטה המטוגנות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0