המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את החצילים ומוציאים לנייר סופג על מנת לספוג עודפי שומן מיותרים, מצננים. בינתיים מכינים את הרוטב.
הכנת הרוטב: מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומשאירים בצד ל- 10 דקות.
מסדרים בכלי אחסון, בתחתית שכבה אחת של חצילים, מעל מפזרים בעזרת כפית חלק מהרוטב, מעל מסדרים שוב שכבת חצילים ומעל שוב רוטב וחוזר חלילה עד שנגמר הכל.
מנערים מעט את הכלי על מנת לוודא שכל החצילים ספגו מהרוטב.
יש להשאיר במקרר לפחות כשעה לפני ההגשה לספיגת טעמים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0