המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים היטב את כל המרכיבים, מלבד תפוח האדמה, ומשאירים בצד.
חותכים כל תפוח אדמה ל 2 - 3 פרוסות עבות, ממלאים את התפו"א במילוי של הבשר כך נוצר כריכים תפו"א ממולאים.
בקערה נפרדת לערבב את הביצים עם רסק העגבניות.
לטפול את כריכי תופח האדמה בביצה ואח"כ בקמח.
לטגן משני הצדדים עד להזהבה ולשים בסיר רחב.
את השמן שנשאר בטיגון לסנן ולשפוך על הקציצות המטוגנות, ולמלא מים עד גובה הקציצות.
מוסיפים את עלי הדפנה, מלח ופלפל.
לסגור את הסיר ולבשל עד שנשאר מעט מים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0