פורסים את הלחם לשני חלקים מניחים יפה את כל המצרכים לפי הטעם וסוגרים.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לטוסטר שהופעל כמה דקות לפני שיהיה חם.
שלב 3
5 דקות
סוגרים את הטוסטר וממתינים עד שהטוסט מוכן.
*ניתן להמיר את רוטב אלף האיים ברוטב ברביקיו או פסטו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
פורסים את הלחם לשני חלקים מניחים יפה את כל המצרכים לפי הטעם וסוגרים.
שלב 2
מתוך
3
מכניסים לטוסטר שהופעל כמה דקות לפני שיהיה חם.
שלב 3
מתוך
3
סוגרים את הטוסטר וממתינים עד שהטוסט מוכן.
*ניתן להמיר את רוטב אלף האיים ברוטב ברביקיו או פסטו. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0