המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בסיר רחב עד להזהבה.
יוצקים את הדבש ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
מניחים את חלקי העוף כאשר צד העור למטה, מזהיבים והופכים צד.
מוסיפים את הפירות היבשים ואת היין ומערבבים.
מביאים את התבשיל לרתיחה ומעבירים לאש בינונית נמוכה.
מבשלים 60 דקות בסיר מכוסה, עד שנוצרים נוזלים בכמות מספקת והעוף משחים יפה.
על מנת לקבל צבע עמוק יותר, מעבירים את התבשיל לתבנית לתנור לאפיה של 200 מעלות ל-15 דקות.עלי לציין שניתן להקפיא את התבשיל ולהוציאו בעת הצורך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0