המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים עוגה: טורפים בקערה ביצים, שמנת, סוכר, תמצית וניל. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים בחום של 180 מעלות 25-30 דקות .
שמים בסיר את מצרכי הסירופ ומביאים לרתיחה תוך ערבוב עד המסת הסוכר.
כשהעוגה יוצאת מהתנור יוצקים את הסירופ עליה.
מכינים קרם: מקציפים שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וסוכר עד קבלת קרם יציב. מוסיפים גבינה ומקפלים עד קבלת תערובת אחידה.
משטחים מעל העוגה את הקרם וסדרים את הדובדבנים בצורה נאה.
מכסים ומעבירים למקרר למשך לילה שלם לפחות, כדי לתת לעוגה להיות ספוגה בסירופ ולהתמזגות טעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0