המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר עגבניות מרוסקות עם שן שום כתושה, 3 גבעולי בזיליקום, 2 כפות לימון כבוש.
מבשלים מכוסה כ-20 דק' עד שמתקבל רוטב טעים.
מסננים ומפוררים 2 קופסאות טונה ומערבבים עם 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים, צרור פטרוזיליה קצוצה וגביע שמנת חמוצה.
ממלאים גלילי קנלוני בתערובת הטונה בעדינות ובלי לדחוס ומניחים בתבנית פיירקס.
יוצקים מרוטב העגבניות, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים כ-30 דק' ב-180 מעלות.
מורידים את הכיסוי, מפזרים אם רוצים 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת ומשחימים 10 דקות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0