קוצצים דק את האננס ואת הבצל, ובקערה מערבבים עם העוף, יין ורוטב ברביקיו בטעם שום ודבש. אם משתמשים באננס משומר מוסיפים גם את מיץ הלימון, ואם בטרי אין צורך בלימון.
שלב 2
0 דקות
מעבירים לכלי חסין אש, אוטמים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני, 175 מעלות, ארבעים וחמש דקות.
שלב 1
מתוך
2
קוצצים דק את האננס ואת הבצל, ובקערה מערבבים עם העוף, יין ורוטב ברביקיו בטעם שום ודבש. אם משתמשים באננס משומר מוסיפים גם את מיץ הלימון, ואם בטרי אין צורך בלימון.
שלב 2
מתוך
2
מעבירים לכלי חסין אש, אוטמים בנייר אלומיניום ואופים בחום בינוני, 175 מעלות, ארבעים וחמש דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0