המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במעבד מזון את השמן, הדבש והווניל ומעבדים חצי דקה לתערובת אחידה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו וממשיכים לעבד עוד חצי דקה.
מוסיפים את הקמח, הקקאו הקוקוס והתבלינים ומאחידים.
מוסיפים את הקולה ומאחדים.
בוחשים לתוך התערובת באופן ידני את השוקולד ציפס (לא מעבדים עם הלהב, כדי שלא יתרסקו).
משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ, תבנית טבעת או תבנית מלבנית. יוצקים את התערובת פנימה.
אופים בחום של 180 מעלות שעה, עד שסכין הננעצת במרכז העוגה יוצאת נקייה. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
בינתיים, מכינים את הזיגוג: מתיכים את החמאה והדבש בשמנת. מערבבים היטב.
מסירים מהאש ושוברים פנימה את השוקולד. ממתינים דקה ואז בוחשים היטב עד שמתקבל זיגוג חלק ומבריק.
מצננים לטמפרטורת החדר ואז מצפים בזיגוג את העוגה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0