המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים רוטב: מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד שיתחיל להזהיב. מוסיפים שום, רוטב עגבניות ופלפלים ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את החצילים המטוגנים, מתבלים במלח, פלפל, סוכר ומרק תיבול בטעם עוף ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. טועמים ומשפרים תיבול. מוסיפים ריחן ופטרוזיליה ומסירים מהאש.
מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, יוצקים מעל כל מנה מעט מהרוטב.
זורים גבינת פרמזן ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0