המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל חומרי הבצק ומתפיחים 60 דקות.
מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית פיירקס עגולה.
להכנת קרם שקדים - טוחנים את החומרים עד לקבלת קרם חלק.
מורחים את קרם השקדים מעל הבצק.
מסדרים את האגסים מקופסת השימורים בתבנית ואופים בחום של 180 מעלות ל-20 דקות.
מפזרים אבקת סוכר בתום האפיה, לאחר שהמאפה התקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0