המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הכרוב לרצועות דקות (אפשר להעזר בדיסקית הפריסה של מעבד מזון חשמלי).
מניחים את הכרוב בקערה ומוסיפים את כל שאר החומרים.
מערבבים היטב. אפשר לקרר במקרר.
אפשר לקשט את הסלט בפלחי תפוחי עץ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0