המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הקציצות: שמים בקערה את כל החומרים לקציצות - בשר טחון, ביצה, בצל ירוק, נענע, בצל סגול, שמן זית ומלח ופלפל, ומערבבים היטב. מכדררים קציצות בגודל כדור פינג פונג. *ניתן להמיר את הבשר בעוף טחון או דג טחון - ללא הביצה שבמתכון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מחממים במחבת את השמן, מוסיפים סלק, ג'ינג'ר וכמון ומקפיצים 5 דקות עד שהסלק מתרכך מעט. מוסיפים רוטב בסיס, מים ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
מבשלים 20 דקות על להבה בינונית עד שהרוטב מצטמצם מעט.
מוסיפים את הקציצות ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד 20 דקות עד שהקציצות מוכנות.
מפזרים מעל כוסברה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2