מייבשים את הבשר היטב בעזרת מגבת נייר וחורצים בחלקו החיצוני חתכים במרחק של 5 ס"מ אחד מהשני.
שלב 2
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בעדינות.
שלב 3
0 דקות
מחממים מחבת או סיר עם תחתית עבה במעט שמן זית ומטגנים את הבשר משני צדדיו, מעבירים את הבשר לצלחת נפרדת.
שלב 4
0 דקות
באותו סיר מטגנים את הבצל, הגזרים, השורשים והשום עד לגוון זהוב.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גדולה עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים בתימין, עלי דפנה, רוטב בסיס ומוסיפים ציר או מים. מביאים לרתיחה מחודשת.
שלב 6
0 דקות
מסדרים את הבשר בתבנית תנור, מסדרים מעל את הירקות עם הנוזלים.
שלב 7
180 דקות
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומבשלים 180 דקות.
שלב 1
מתוך
7
מייבשים את הבשר היטב בעזרת מגבת נייר וחורצים בחלקו החיצוני חתכים במרחק של 5 ס"מ אחד מהשני.
שלב 2
מתוך
7
מתבלים במלח ופלפל, מקמחים בעדינות.
שלב 3
מתוך
7
מחממים מחבת או סיר עם תחתית עבה במעט שמן זית ומטגנים את הבשר משני צדדיו, מעבירים את הבשר לצלחת נפרדת.
שלב 4
מתוך
7
באותו סיר מטגנים את הבצל, הגזרים, השורשים והשום עד לגוון זהוב.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה גדולה עד שהרוטב מצטמצם בחצי. מתבלים בתימין, עלי דפנה, רוטב בסיס ומוסיפים ציר או מים. מביאים לרתיחה מחודשת.
שלב 6
מתוך
7
מסדרים את הבשר בתבנית תנור, מסדרים מעל את הירקות עם הנוזלים.
שלב 7
מתוך
7
מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ומבשלים 180 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0