ממיסים ½ מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה ומצננים.
שלב 2
0 דקות
במיקסר מקציפים את הגנאש שהכנו יחד עם מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 3
0 דקות
בכל כוס יוצקים כף מקרם החלבה.
שלב 4
0 דקות
מסדרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר.
שלב 5
0 דקות
חוזרים על שלבים 1 ו-2.
שלב 6
0 דקות
מפזרים שכבה דקה של שערות חלבה.
שלב 7
0 דקות
מזלפים שכבה בעובי כ- ½1 ס"מ מקרם השוקולד הבלגי.
שלב 8
0 דקות
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
שלב 9
0 דקות
לפני ההגשה מקשטים למעלה בשערות חלבה.
שלב 1
מתוך
9
ממיסים ½ מיכל שמנת מתוקה ושוקולד מריר במיקרוגל כדקה. מערבבים היטב עד להמסה מלאה ומצננים.
שלב 2
מתוך
9
במיקסר מקציפים את הגנאש שהכנו יחד עם מיכל שמנת מתוקה, חלב ופודינג במהירות איטית למשך כ-10 שניות ולאחר מכן במהירות בינונית למשך כדקה וחצי. מעבירים את הקרם לשקית הזילוף וחותכים את קצה השקית.
שלב 3
מתוך
9
בכל כוס יוצקים כף מקרם החלבה.
שלב 4
מתוך
9
מסדרים מעל כפית גדושה של פירורי פתי בר.
שלב 5
מתוך
9
חוזרים על שלבים 1 ו-2.
שלב 6
מתוך
9
מפזרים שכבה דקה של שערות חלבה.
שלב 7
מתוך
9
מזלפים שכבה בעובי כ- ½1 ס"מ מקרם השוקולד הבלגי.
שלב 8
מתוך
9
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר להתייצבות, מומלץ כשעתיים לפחות לפני ההגשה.
שלב 9
מתוך
9
לפני ההגשה מקשטים למעלה בשערות חלבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0