המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים חלבונים עם סוכר.
מוסיפים אינסטנט פודינג שוקולד וחלמונים ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
מעבירים לתבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, במשך 30 דקות.
יש לבדוק בעזרת קיסם - אם יוצא יבש, העוגה מוכנה. יש להניח לה להתקרר.
מכינים את הקרם אחרי שהעוגה התקררה.
מקציפים שמנת מתוקה עד קבלת קצף אחיד. מוסיפים סוכר, אינסטנט פודינג וניל וחלב בהדרגה.
מורחים את הקרם על העוגה ומכניסים למקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0