המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את שמן הזית, אבקת מרק הבצל והשום.
מערבבים יחד לבלילה חלקה.
מניחים את הכרובית על תבנית אפייה עם נייר אפייה.
מעסים את הכרובית במשרה שהכנו, עם מברשת או בעזרת הידיים.
אופים בתנור, עד השחמה יפה, כ - 60 דקות בחום של 180 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0