המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
הכנת המילוי: בסיר בינוני מבשלים אורז עם כוס מים רותחים. מוסיפים חצי כפית מלח וכף שמן קנולה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
מבשלים "חצי בישול" כ- 13 דקות.
מטגנים במחבת עמוקה את הכרשה הקצוצה עד הזהבה. מוסיפים את הגזר, הפטריות ואת הצנוברים. מוסיפים פלפל שחור, קינמון, סילאן וסויה ומערבבים. מבשלים כשתי דקות נוספות ומכבים את האש.
מעבירים את התערובת לסיר אורז ומערבבים היטב.
מילוי הפרגיות: מניחים נתח פרגית על כף היד, ממלאים בכף מלית, מגלגלים את הפרגית, סוגרים ומניחים בתבנית כשהתפר כלפי מטה. חוזרים על הפעולה עם כל נתחי הפרגית (ניתן להדק את הפרגית הממולאת בקיסמים, ולשלוף אותם לפני ההגשה).
מערבבים את מרכיבי הרוטב, ובעזרת מברשת מברישים את כל הנתחים.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כ-30 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום. מברישים את הפרגיות ברוטב ומחזירים לתנור לעוד 20 דקות, עד להשחמה יפה.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1