המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
עושים חתך בחלק העליון של תפוח האדמה בצורת X.
משמנים במעט שמן זית ומכניסים לתנור לחצי שעה בחום של 200 מעלות.
מוציאים באמצעות כף את חלקו הפנימי של תפוח האדמה ומעבירים לקערה. מנסים תוך כדי לשמור על הקליפות שלמות. שומרים אותן בצד.
מועכים את לב תפוח האדמה באמצעות מזלג עד לקבלת פירה גס.
מוסיפים עירית קצוצה, שום, מיונז, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מחזירים את הפירה המתובל לתוך הקליפה, מקשטים במעט מיונז צרפתי DIP&SPREAD ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
נהדר.
הצג מתכונים נוספים
הערות 1