לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
להכנת הבצק - לשים 5-6 דקות את כל הקמח שמרים, 1/3 1 כוסות מים, כפית מלח ו-3 כפות שמן זית, עד לקבלת בצק, מוסיפים מלח ושמן זית ולשים לאחידות. משאירים בקערה חצי שעה לתפיחה.
שלב 2
5 דקות
להכנת הסלסה- בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
כשהתנור חם מורחים מעט שמן זית ואופים למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
שלב 1
מתוך
7
להכנת הבצק - לשים 5-6 דקות את כל הקמח שמרים, 1/3 1 כוסות מים, כפית מלח ו-3 כפות שמן זית, עד לקבלת בצק, מוסיפים מלח ושמן זית ולשים לאחידות. משאירים בקערה חצי שעה לתפיחה.
שלב 2
מתוך
7
להכנת הסלסה- בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
הערות 0