המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים את הבצק מהמקרר.
פורסים את הבצק על משטח העבודה על נייר האפייה המצורף לבצק.
מורחים רוטב ומפזרים גבינה ותוספות על הבצק.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות ואופים כ-15 דקות עד להזהבה (זמני האפייה עלולים להשתנות בהתאם לסוג התנור).
ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0