המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
חותכים את הבצק לגודל הרצוי (מומלץ 20/30).
מורחים על 3/4 מהבצק נוטלה ומעליה מורחים את הריקוטה.
מפזרים מעל את קליפות התפוז המסוכר ומגלגלים לרולדה מהודקת.
חותכים לשנקים (שבלולים) בעובי 1.5 ס"מ ומסדרים בתבנית עם רווחיים.
אופים בתנור 13-14 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מוציאים מהתנור ובוזקים אבקת סוכר.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0