שמים בקערה 200 גרם שוקולד מריר עם 5 כפות מים וממיסים במיקרוגל כדקה וחצי עד המסה מלאה. מערבבים היטב ומצננים מעט.
שלב 3
5 דקות
במיקסר חשמלי מקציפים את כל החלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
5 דקות
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס. מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לערבב עד איחוד.
שלב 5
5 דקות
מפעילים את המיקסר עם קערת הקצף על מהירות נמוכה ומוסיפים אליו את תערובת השוקולד בהדרגה. מוסיפים את תכולת השקית של הקמח התופח וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתאחדת.
שלב 6
30 דקות
יוצקים בעזרת כף לכל שקע מאפינס תערובת רק עד רבע הגובה. ואופים כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
*ניתן להשתמש במנג'טים לקאפקייקס או תבנית שקעים
מזלפים מעל הקאפקייקס ומעטרים בסוכריות או תוספות אחרות אהובות.
שלב 1
מתוך
8
להכנת הקאפקייקס - מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
שמים בקערה 200 גרם שוקולד מריר עם 5 כפות מים וממיסים במיקרוגל כדקה וחצי עד המסה מלאה. מערבבים היטב ומצננים מעט.
שלב 3
מתוך
8
במיקסר חשמלי מקציפים את כל החלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
שלב 4
מתוך
8
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם השוקולד המומס. מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים וממשיכים לערבב עד איחוד.
שלב 5
מתוך
8
מפעילים את המיקסר עם קערת הקצף על מהירות נמוכה ומוסיפים אליו את תערובת השוקולד בהדרגה. מוסיפים את תכולת השקית של הקמח התופח וממשיכים לערבב עד שהתערובת מתאחדת.
שלב 6
מתוך
8
יוצקים בעזרת כף לכל שקע מאפינס תערובת רק עד רבע הגובה. ואופים כ-30 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
*ניתן להשתמש במנג'טים לקאפקייקס או תבנית שקעים
הערות 0