המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את פירורי הפתי בר עם ממרח הלוטוס והחמאה, מרפדים את תחתית התבנית (תבנית מרובעת בקוטר 25 ס"מ) בתערובת שנוצרה ומהדקים היטב.
מקפיאים כ-10 דקות.
להכנת המלית - מערבבים בקערה את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.
יוצקים על הבסיס אופים כ-25 דקות, בתנור שחומם לחום של 180 מעלות, עד להתייצבות.
מקררים היטב, מחלצים ופורסים.
הצעת הגשה - מניחים על כל ריבוע פרוסות תאנים ומעט שקדים פרוסים וקלויים, מזרזפים מעל דבש ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2