המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים ביצים דבש וסוכר לקצף בהיר, מאטים את המיקסר ומוסיפים שמן לאט, לאט.
מנפים את החומרים היבשים (קמח, תבלינים וסודה).
מוסיפים גזר ואגוזים. מערבבים הכל ומעבירים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.
אופים בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש מצננים.
להכנת הקרם- מקציפים חמאה ואבקת סוכר 4-5 דקות. מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים עוד מספר דקות עד לקבלת קרם אוורירי ואחיד.
מורחים על פני העוגה ומיישרים. שומרים את העוגה במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0