המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים את חזה העוף לפרוסות דקיקות (לאורכו).
מניחים בקערה ומוסיפים יין, קורנפלור, ג׳ינג׳יר, סויה וטריאקי.
מערבבים היטב, מכסים ומניחים בצד לחצי שעה.
מלהיטים ווק ומוסיפים את שמן הזית. מוסיפים את נתחי העוף.
(מומלץ לחלק לפעמיים) מקפיצים עד הזהבה קלה של נתחי העוף.
מוסיפים את הסלרי, הבצל הסגול והירוק.
מקפיצים כ-2 דק תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הפלפלים הפרוסים ומקפיצים עוד דקה. מוסיפים 1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים.
מפזרים שומשום ומגישים לצד אורז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0