המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את כל הרכיבים, מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים.
מדליקים את האש, מכסים ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה.
פותחים את הכיסוי ומערבבים.
מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים עוד 10 דקות.
מוסיפים את גבינת הפרמזן, מערבבים. בודקים תיבול ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
תודה רבה.
הכנתי יצא טעים מאוד. אבל עדיף להשתמש עם פטריות טריות לא מקופסה. שאלה? הרוטב נספג שהוא מתקרר ואם רוצים להמשיך לאכול ממנו יום למוחרת מה עושים?
היי, אפשר לפתוח את הרוטב עם מעט מים או חלב ולערבב היטב. יום מקסים
כן . שמתי פטריות שמפניון קטנות טריות ולא מקופסא
מעולה !!!
מי עוד משתמש היום בפטריות מקופסה כשיש כזה שפע של פטריות טריות ושלא לדבר על ההבדל בטעם…
אפשר להשתמש הפטריות טריות?
היי, אפילו מומלץ. יום מקסים
שמת גם חמאה לא?
היי אורלי, תודה על תשומת הלב, הוספנו במתכון. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 7