המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה.
מחממים מחבת על להבה גדולה (וחזקה) מוסיפים שמן ומיד את הבצל.
מקפיצים 2-3 דקות, אין צורך להזהיב או לרכך, רק טיפה לחמם.
מוסיפים שום, זוקיני ופלפלים ומקפיצים 2-3 דקות.
מוסיפים את הברוקולי והאפונה ומקפיצים עד דקה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הפתיתים, מלח ופלפל.
מערבבים קלות טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.
ניתן להעשיר את המנה עם 1/2 כוס רוטב פסטו מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
טעים מאד
טעים
הצג מתכונים נוספים
הערות 2