המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה גדולה את הקמח תופח עם אשל, סוכר, סוכר וניל והביצים עד קבלת עיסה חלקה (רצוי בעזרת מטרפה ידנית).
מחממים שמן לטיגון עמוק על להבה בנינונית רק עד שהוא מבעבע קלות.
ממלאים כף בעיסה ובאצבע מחליקים אותה לתוך השמן. מקפידים שלא לטגן יותר מ-3-4 סופגניות בכל שלב כדי לא להוריד את טמפרטורת השמן. מטגנים כ-3 דק' מכל צד (הסופגניות יתהפכו מעצמם) עד להשחמה קלה.
מוצאים בכף מחוררת ומניחים על נייר סופג לכ-20 שניות ומעבירים לצלחת הגשה.
ממשיכים כך עם כל כמות העיסה.
להכנת הקרם נוגט - יוצקים לקערה את החלב, מוסיפים את הפודינג ומערבבים בעזרת מטרפה או מערבל עד לקבלת קרם יציב.
מזלפים מעל הסופגניות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1