המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתחילים עם הכנת מלית הבשר - מטגנים את הבצל והסוכר עד הזהבה קלה בהזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה צבע לחום.
מוסיפים רוטב צ'ילי, קטשופ, רוטב טריאקי ורוטב ברביקיו, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ויש לנו סלופי ג’ו הכי טעים.
לוקחים לחמנייה, מורחים שכבה נדיבה של רטבים ומניחים מעל ירקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0