המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את העוף עם הרוטב - ברביקיו, שום, ג'ינג'ר, מעט פלפל צ'ילי אם רוצים ומלח ופלפל לפי הטעם. אפשר להכין מבעוד מועד כדי שהעוף יתרכך ויספוג טעמים.
מעבירים את כל הירקות לקערת הגשה.
מחממים מחבת עד שהיא לוהטת.
צולים את העוף 5 דקות, היטב מכל צד.
חותכים את העוף לקוביות ומניחים מעל הסלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1