המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את תפוחי האדמה, ובכל חצי חורצים עם סכין בצורת שתי וערב.
בקערה מערבבים - שמן זית, מיונז, שום כתוש וגריל עוף.
מורחים בתבנית את התערובת ומניחים את תפוחי האדמה עם החריצים כלפי מטה.
מורחים את תפוחי האדמה גם על הצד העליון (עם הקליפה) ואופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות.
הופכים ואופים כ- 15 דקות נוספות.
מגישים עם מיונז צרפתי וספייסי איולי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0