המתכון הזה נוצר עבור 11 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת האטריות - מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק.
כשהשמן חם מכניסים חופן קטן של איטריות אורז ומטגנים כדקה עד שהן מתנפחות.
מוציאים למסננת עם נייר סופג.
חוזרים על הפעולה עם כל האיטריות.
להכנת הסלמון הצרוב - מחממים במחבת 2 כפות שמן.
ממליחים מעט את הסלמון.
כשהשמן חם צורבים את הסלמון היטב מכל הצדדים.
מעבירים את הסלמון לקרש חיתוך, קוצצים אותו דק ומעבירים לקערית.
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לקערית.
מוסיפים סויה ומיונז ומערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מכינים טרטר סלמון - חותכים את הסלמון לקוביות קטנות ושמים בקערה.
קוצצים דק את העירית והג'ינג'ר הכבוש ומוסיפים לקערה.
מוסיפים סויה וספייסי איולי ומערבבים היטב.
טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים את המנה - ממלאים כל קונכיית אורז באחת משתי התערובות מפזרים למעלה שומשום שחור ו/או פרוסת צ'ילי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0