המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן, מוסיפים את הבצלים, אבקת מרק בצל והפלפל השחור, ומאדים כ-5 דקות, עד הזהבה קלה.
מוסיפים את השמנת, מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, ומסירים מהאש.
מעבירים לקערה, ומוסיפים פנימה את שאר החומרים תוך כדי ערבוב.
מעבירים לתבנית (תבנית מלבנית בגודל 15*20 ס"מ) משומנת היטב, ואופים כ-40 דקות, עד לקבלת צבע זהוב יפה.
אפשרות נוספת - מאדים בצל נוסף ושומרים אותו בצד, מפזרים מעל הפשטידה לפני האפייה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0