המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הדג לקוביות בגודל של 2 על 4 ס"מ.
מערבבים את הבלילה - פירורית זהב, ביצים, סודה, טריאקי, סויה, מלח, כורכום ומרק עוף.
טובלים דג בבלילה ומטגנים עד הזהבה.
אפשר להגיש ככה עם לימון זה טעים.
ואפשר להכין ציפוי חמוץ מתוק. מערבבים - סילאן, טריאקי, סוכר חום, מלח, שום גבישי וקטשופ.
שופכים למחבת ברתיחה, מכבים את האש ומוסיפים את הנגאטס דג שטיגנו ומקפיצים עד שהכל מתערבב.
מפזרים מעל בוטנים בצל ירוק לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1