המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות.
יוצרים בעזרת ניילון ורינג 2 קציצות.
מכניסים למקרר לשעה.
צולים את הקציצות במחברת פסים כ-3 דקות מכל צד.
לוקחים את הלחמנייה ומורחים איולי שום.
צורבים אותה גם במחבת פסים.
להגשה - מורחים שכבה יפה של ספייסי איולי, חסה, עגבנייה, בצל ואבוקדו.
להכנת הצ'יפס: חותכים הכי דק שאפשר את תפוחי האדמה עם הקליפה.
שמים בקערה כף קמח ומערבבים עם תפוחי האדמה.
מחממים שמן לחום גבוה ומטגנים כדקה וחצי.
מוציאים לרשת סינון.
לאחר קירור מטגנים שום בשמן חם עד שהוא הופך לקריספי (בערך 2 דקות).
מגישים עם ההמבורגר ומדפדפים מלא רטבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0