המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים את הפתיתים ושומרים ½ כוס מנוזלי הבישול.
במחבת על אש בינונית קולים את הפלפל עד שהוא משחרר ריח חזק.
מנמיכים את האש ומוסיפים את הפתיתים.
מוסיפים 1/2 כוס מנוזלי הבישול, מוסיפים את הקשקבל והפרמזן ומערבבים במרץ עד שנוצר רוטב אחיד, מוסיפים עוד נוזל בישול במידת הצורך.
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0