המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
המתכון מתאים להכנה בתבנית פורמה מרובעת - 25/25 ס"מ.
טוחנים את כל מרכיבי רוטב המנגו לרוטב חלק - 200 גרם קוביות מנגו, 50 גרם אבקת סוכר ו-20 מ"ל מיץ לימון.
ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל את השוקולד הלבן עם 200 מ"ל שמנת להקצפה ומצננים מעט.
במיקסר עם וו בלון מקציפים יחד את יתרת השמנת להקצפה (200 מ"ל) עם גבינת השמנת, אבקת הסוכר והפודינג לקרם חלק ואוורירי ומקפלים את תערובת השוקולד הלבן פנימה.
טובלים פתיבר בחלב ומניחים ברינג המרובע עד ליצירת תחתית פתיבר.
מסדרים מעל הפתיבר שכבת קרם ומעל שכבת רוטב מנגו וחוזרים על הפעולה עד שכל העוגה מורכבת והשכבה העליונה היא פתיבר טבול. סה"כ 4 שכבות.
מעבירים את העוגה למקרר להתייצבות של 6 שעות לפחות.
לפני ההגשה - מחלצים בזהירות את העוגה מהרינג.
טורפים בקערה את החלבונים עם 400 גרם סוכר ו-40 מ"ל מיץ לימון ומניחים על באן מארי (סיר עם מים רותחים), מערבבים עד להמסת הסוכר ומעבירים למיקסר עם וו הקצפה.
מקציפים עד לקבלת מרנג יציב ומבריק ומזלפים 16 יחידות קרמבו.
בעזרת ברנר, חורכים מעט כל קרמבו לקבלת מראה זהוב.
*ניתן להכין חצי כמות מהעוגה ופשוט לחלק לחצי את המשקלים
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0