להכנת המלית - בקערה גדולה מקציפים את כל מרכיבי המלית – 500 מ"ל שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל, 500 גרם גבינה לבנה, 20 גרם סוכר וניל, ו-30 גרם סוכר לבן, למסה יציבה.
שלב 3
10 דקות
לטבילת הביסקוויטים – שמים בקערה 1/2 1 כוסות חלב וכפית נסקפה, מערבבים היטב.
טובלים פתיבר קלאסי ופתיבר שוקו (טבילה קצרה) לסירוגין ויוצרים מהם תחתית לתבנית וסביבה "גדר" המורכבת משני צבעים. אם נוצרים חללים ריקים בתחתית ניתן לשבור חתיכות פתיבר להשלמה.
שלב 4
10 דקות
יוצקים את המסה אל התבנית.
טובלים פתיבר שוקולד בנס קפה ומסדרים בצורה אנכית בתוך הקרם במרווח של כ- 2 ס"מ מהפתיבר המקיף את התבנית כך שנוצר עיגול פתיבר שוקו.
שלב 5
10 דקות
טובלים פתיבר קלאסי בנס קפה וחוזרים על הפעולה כמו בשלב 3, כך שבעוגה נוצרים מעגלים פעם של פתיבר שוקו ופעם של פתיבר קלאסי.
שלב 6
20 דקות
מכניסים את העוגה למקרר ל- 20 דקות וממיסים על באן מארי 200 גרם שוקולד חלב עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.
שלב 7
5 דקות
יוצקים את גנאש שוקולד החלב מעל העוגה ומפזרים סביבה פירורי פתי בר קלאסי.
שלב 8
5 דקות
ממיסים שוקולד מריר ומשטחים על נייר אפייה, מכניסים למקפיא לחצי שעה ויוצרים ממנו שברים לקישוט מרכז העוגה.
שלב 1
מתוך
8
המתכון מתאים להכנה בתבנית בקוטר 24 ס"מ.
שלב 2
מתוך
8
להכנת המלית - בקערה גדולה מקציפים את כל מרכיבי המלית – 500 מ"ל שמנת מתוקה, 1 כוס חלב, 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל, 500 גרם גבינה לבנה, 20 גרם סוכר וניל, ו-30 גרם סוכר לבן, למסה יציבה.
שלב 3
מתוך
8
לטבילת הביסקוויטים – שמים בקערה 1/2 1 כוסות חלב וכפית נסקפה, מערבבים היטב.
טובלים פתיבר קלאסי ופתיבר שוקו (טבילה קצרה) לסירוגין ויוצרים מהם תחתית לתבנית וסביבה "גדר" המורכבת משני צבעים. אם נוצרים חללים ריקים בתחתית ניתן לשבור חתיכות פתיבר להשלמה.
שלב 4
מתוך
8
יוצקים את המסה אל התבנית.
טובלים פתיבר שוקולד בנס קפה ומסדרים בצורה אנכית בתוך הקרם במרווח של כ- 2 ס"מ מהפתיבר המקיף את התבנית כך שנוצר עיגול פתיבר שוקו.
שלב 5
מתוך
8
טובלים פתיבר קלאסי בנס קפה וחוזרים על הפעולה כמו בשלב 3, כך שבעוגה נוצרים מעגלים פעם של פתיבר שוקו ופעם של פתיבר קלאסי.
שלב 6
מתוך
8
מכניסים את העוגה למקרר ל- 20 דקות וממיסים על באן מארי 200 גרם שוקולד חלב עם 100 מ"ל שמנת מתוקה.
שלב 7
מתוך
8
יוצקים את גנאש שוקולד החלב מעל העוגה ומפזרים סביבה פירורי פתי בר קלאסי.
שלב 8
מתוך
8
ממיסים שוקולד מריר ומשטחים על נייר אפייה, מכניסים למקפיא לחצי שעה ויוצרים ממנו שברים לקישוט מרכז העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2