המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת שקשוקה פונגי: במחבת שמים 3 כפות שמן זית, 3 שיני שום פרוסות ו-4 פטריות, מטגנים כ- 4 דקות, מוסיפים 1/2 כפית מלח, ומסירים מחצית מהפטריות.
מוסיפים אל המחבת את רוטב הפטריות בצלים ומחממים 5-6 דקות.
מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים ומפזרים סביבן את יתרת הפטריות.
מבשלים כ-5 דקות, או עד מידת העשייה האהובה.
מגישים עם עלי אורגנו טרי מעל הרוטב וצ'ילי גרוס על הביצים.
להכנת שקשוקה פסטו: במחבת שמים את רוטב הפסטו ו-250 מ"ל שמנת לבישול ומבשלים על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב כ- 6 דקות.
מוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים ומבשלים כ-5 דקות נוספות, או עד מידת העשייה האהובה.
מכבים את הלהבה ומניחים את פרוסות גליל גבינת עיזים על הרוטב, מפזרים זעתר ומגישים.
להכנת שקשוקה מלנזנה: שמים במחבת את רוטב הפסטו, עגבניות מיובשות וחצילים (מלנזנה).
מחממים ומוסיפים ביצים לפי מספר הסועדים.
מוסיפים פלפל שחור גרוס לפי הטעם ומבשלים כ-5 דקות, או עד למידת העשייה האהובה.
מסירים מהאש ומניחים על הרוטב החם 8 יחידות בייבי מוצרלה ועלי בזיליקום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0