המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר את החמאה ומוסיפים מלח פלפל וקמח, מערבבים בעזרת כף עץ ומוסיפים חלב בהדרגה תוך כדי ערבוב עם מטרפה עד לסמיכות הרצויה ומסירים מהאש.
בקערה מערבבים עגבניות מרוסקות ואת רוטב הפסטו, עגבניות מיובשות וחצילים (מלנזנה).
בתבנית בינונית מניחים שתי כפות מרוטב המלנזנה והעגבניות ומניחים ומרפדים בעלי לזניה.
מניחים מרוטב הבשמל ומעל רוטב המלנזנה ומפזרים מוצרלה.
חוזרים על הפעולה שנית.
מסיימים בדפי לזניה ומעליהם רוטב מלנזנה, גבינת מוצרלה. מקשטים בפרוסות עגבניות שרי.
אופים בתבנית מכוסה כ- 20 דקות בתנור שחומם ל- 180 מעלות.
לאחר 20 דקות מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות עד לשיזוף.
מפזרים עלי בזיליקום להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3