המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
פותחים את הבצק על נייר האפייה, מברישים בשמן זית את השוליים.
חותכים לחצי לרוחבו, מורחים כל חצי בממרח אחר, ומשאירים שוליים ללא ממרח.
חותכים ל-16 משולשים צרים.
מפזרים מעל מהגבינות.
אופציה לתוספות ושדרוגים – זיתי קלמטה, רבעי ארטישוק משומר, בצל סגול לפרוסות דקות, עיגולי עגבניות שרי.
מפזרים את היוגורט בתלוליות קטנות בסוף.
אופים 15-20 דקות עד להזהבה של קצוות הבצק.
אופציה לטופ - מוסיפים גילופי פרמז'ן, אורגנו טרי ופלפל גרוס.
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-20 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0