המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים וחותכים את כל הירקות מראש. את הפלפל חותכים לקוביות, את הבצל לפרוסות דקות, את העגבניות לחתיכות גדולות או קוביות ואת השום קוצצים גס.
מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפלפל האדום עד חריכה יפה, מוציאים ושמים בצד.
מוסיפים את הבצל ומקרמלים לאט לאט עד צבע עמוק ויפה.
מוסיפים מעט שמן זית ואת השום, מטגנים מעט.
מוסיפים את כף רסק העגבניות, כף אריסה וכף ממרח עגבניות מיובשות ופותחים מעט בשמן.
מוסיפים את העגבניות ומחזירים את הפלפל ביחד עם כוס מים. מערבבים ומתבלים במלח לפי הטעם.
מבשלים עד שהעגבניות התרככו לחלוטין ושרוב הנוזלים התאדו, יוצרים גומות ושוברים פנימה ביצים.
מבשלים לפי מידת העשייה המועדפת עליכם ומגישים!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0