המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פורסים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף.
חותכים לפלחים דקים את הארטישוק.
מניחים את הטורטיות על משטח עבודה.
מורחים על הטורטיות איולי שום.
מפזרים גבינה על חצי טורטייה.
מסדרים על הגבינה ארטישוק, בצל ירוק ופלפל חריף.
ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מקפלים את הטורטייה לחצי על גבי המילוי.
מחממים מחבת גדולה.
כשהמחבת חמה קולים את הטורטייה 2-3 דק מכל צד עד שהן מזהיבות והגבינה נמסה.
מגישים עם שמנת חמוצה ורוטב סלסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0