המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
* אפשר להוסיף ירקות נוספים שאוהבים כגון: בטטות / דלורית / דלעת/ כרוב ועוד.
מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הפרגיות, מקפיצים עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל ושאר הירקות ומבשלים גם עד שהם מעט זהובים.
מוסיפים את המלח, פלפל, מקלות קינמון לפי הטעם, טיפונת קינמון טחון ואת המים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
מבשלים כ-20 דקות עד שהירקות מתרככים.
מוסיפים מעט מים אם צריך. מגבירים את הלהבה ומוסיפים את הקוסקוס.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה למינימום.
מבשלים כ-10 דקות.
פותחים את המכסה, מערבבים היטב ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 4