המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוזקים 1 כף שמן זית למחבת חמה, מוסיפים שום כתוש ומטגנים קלות.
מוסיפים 1/2 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות, מערבבים ופותחים טעמים.
מוסיפים פפריקה, פלפל שחור ומלח.
מוסיפים 3/4 כוס מים רותחים, מערבבים היטב, בעבוע ראשון ומכניסים את הביצים למחבת.
מכסים ומבשלים כ-5 דקות או עד למידת עשייה רצויה של הביצים.
פורסים בגט ארוך שלם לחצי.
מורחים עליו 3 כפות חומוס בצד אחד ובצד השני מורחים 1 כף ממרח עגבניות מיובשות.
מוסיפים את השקשוקה, עלי חסה פריכים, סלט ירקות קצוץ ומעט טפטופי טחינה.
עוטפים את הכריך, חוצים אותו ומכניסים לקופסה, בצד מוסיפים חמוצים, עוד קצת חומוס וממרח עגבניות מיובשות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0