המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בקערת המיקסר או במעבד מזון שמים קמח, אבקת אפייה, חלמונים, חמאה ושמנת חמוצה, ומעבדים עד שמתקבל בצק אחיד. אם צריך מוסיפים 2-3 כפות נוזל.
מגלגלים את הבצק בידיים ומגבשים את הבצק.
נותנים לו מנוחה של 20 דקות להתגבשות - עדיף במקרר (ואפשר לכמה שיותר זמן- עד יום אחד לא קורה כלום לבצק במקרר).
בזמן המנוחה מקציפים את החלבונים: בתוך קערה נקייה, מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שמתקבל קצף תפוח.
מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים שוב ממש כמה שניות עד שכל התערובת אחידה.
לאחר מנוחה של הבצק מחלקים אותו ל-2 חתיכות שוות.
כל חתיכה של בצק מקמחים בקמח ומרדדים בין 2 ניירות אפייה.
חותכים את הבצק למלבן אחיד, מורחים חצי מהמלית, חותכים לרצועות, מפזרים שקדים קצוצים ומגלגלים לשושנים.
אופים בתנור 20 דקות או עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3