המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים במים רותחים עם מעט מלח, כ-5 דקות או עד שהם רכים ומוכנים.
מסננים היטב, מערבבים עם כפית שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מוסיפים את כל שאר המוצרים יחד (משאירים 1/4 מכמות הגבינה לפיזור).
משמנים טוסטר במעט שמן זית יוצקים כף מהתערובת ליצירת תלולית (לא למחוץ) כך יוצרים מס׳ תלוליות במרווחים ומעל כל פתיתטוסט מניחים קצת גבינה.
מניחים צ׳ופסטיק/ מקל כלשהו כך שהטוסטר לא יסגר עד הסוף, צורבים את הפתיתטוסט עם המקל לפחות דקה, מסירים את המקל וסוגרים לגמרי מחממים עד שקריספי וזהוב.
אפשר לשמור במקרר ולחמם בטוסטר שוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0